Reserveren: 06-51 31 10 24

B-osch.nl

Reserveren

Restaurants

De Brasser… lunch, borrel & bites

Een heuse lunchroom in het centrum van Budel, met een uitgebreide reguliere lunchkaart, een veganistische en vegetarische kaart. Bij de Brasser geniet je tevens van een gezellige high tea, high wine, high cocktail, high gin of high beer.

Gezellig borrelen dus onder het genot van een omvangrijke hapjeskaart en een keuze uit ruim 60 verschillende biertjes.

Aan de voorzijde bevind zich het ruime terras om lekker buiten te zitten.

http://www.debrasser.nl/

De Zwaan

Beleef de gezellige Brabantse sfeer die alleen Grand Café De Zwaan u kan bieden. Zowel binnen als buiten beschikken wij over de ideale ruimtes, ieder met hun eigen karakter. Aan de voorzijde een mooi terras aan het prachtige dorpsplein van Borkel.

Verder een werkelijk schitterende binnentuin grenzend aan de Dommel met prachtige terraseilanden. Heerlijk om na een wandeling over de malpie of een kanotocht te genieten van een uitgebreide maaltijd.

Da Luca

Bij ristorante Da Luca speelt authenticiteit een erg grote rol, daarom worden ook heel wat gerechten die de menukaart sieren volledig huisbereid. Denk maar aan de pasta’s, die steeds vers worden gedraaid of de limoncello die Giovanni zelf brouwt.

Niet enkel vers gemaakte pasta’s worden aangeboden maar er is ook keuze uit een tal van Italiaanse vis-en vleesspecialiteiten.

Regelmatig wordt er een keuze menu aangeboden, zodat er voor iedereen wel wat wils op het menu staat.

https://www.daluca.be

Tribeca

Tribeca is een restaurant gevestigd in Heeze, Nederland. Het restaurant kreeg twee Michelinsterren toegekend. De chef-kok is Jan Sobecki.

Het restaurant is gehuisvest in een pand uit 1916. Aanvankelijk was in dit pand Boreas, geleid door Nico Boreas, gevestigd.

Het restaurant is vernoemd naar Tribeca, een wijk in de stad New York.

http://www.restaurant-tribeca.nl/

Koeckhofs

Dit restaurant, elegant en gastronomisch helemaal mee met zijn tijd, is gevestigd in het Belgische Achel.

Gasten mogen hier zelf een menu samenstellen uit telkens een zestal voor- en hoofdgerechten.

Hotel-restaurant Koeckhofs is vermeld in de toonaangevende restaurantgidsen Michelin en GaultMillau.

https://www.koeckhofs.be/nl/

Food Emotions

De sfeer van de open keuken en het enthousiaste team maken dat lunchen in Food Emotions meer is dan honger stillen: het is ontdekken, proeven, beleven…

Tijdens de lunch (van 12 tot 14u00) verrassen we u graag met een wekelijks wisselende tapas menu.

Kleine gerechtjes op basis van onze eigen kwaliteitsprodukten. 

Hierbij staat water, brood en heerlijke olijfolie op tafel.

https://www.foodemotions.be/