Reserveren: 06-51 31 10 24

B-osch.nl

Reserveren

Evenementen 2021

Smokkelevenement

?

Van 12.00 tot 17.00 uur is het hele centrum van Budel ingevuld met tal van activiteiten voor jong en oud!

Er staan kraampjes met oude ambachten, het smokkelmuseum is geopend en geeft leuke rondleidingen.

Kom dat zien, kom dat zien, een van de leukste evenementen “gewoon” in het centrum van Budel.
 

Ledub Volleybal Festival

?

Ledûb Volleybal Festival 2020 is een 3-daags evenement vol met volleybal, de leukste artiesten, de lekkerste drankjes en de heerlijkste Ledûbburgers.

Op 5, 6 en 7 juni vindt voor de 50e keer het Ledûb Volleybal Festival plaats. De locatie is het sportpark in Budel, waar ieder jaar weer honderden volleyballers uit binnen- en buitenland terecht komen. De inschrijving voor het komende festival is al geopend. Ook de line-up wordt langzaam maar zeker bekend via social media.

Homepage


 

Ameezing Budel

?

Het 3-daagse dorpsevenement van Budel! Bij het meezingfestival, worden niet alleen de artiesten op een voetstuk geplaatst. Ook het publiek krijgt, zowel letterlijk als figuurlijk, de spotlights op zich gericht.

Er komen allerlei muziekstijlen voorbij, van pop- en rockmuziek tot schlagers en van reggae en disco tot carnavalskrakers en Nederlandstalige meezingers. Bij het podium komen grote beeldschermen te hangen met daarop de liedteksten.

Deze teksten zijn ook online terug te vinden, zodat er thuis alvast geoefend kan worden of tijdens het festival kan worden meegekeken vanaf een mobieltje.Offroad Budel

?

Offroad Budel is een weekend waar iedere 4×4 liefhebber zijn of haar hart kan ophalen, met of zonder auto,  met of zonder terreinervaring. Ook wanneer u overweegt om een 4×4 aan te schaffen, bent u bij Offroad Budel aan het juiste adres.

Op het Basisterrein vinden diverse activiteiten plaats en er staat een verwarmde feesttent. Hier vinden iedere avond live optredens plaats. Er is een Markt waar diverse bedrijven hun 4×4 artikelen aanprijzen, er is ruimte voor het showen van speciale voertuigen en ook aan de inwendige mens is gedacht in de vorm van diverse horecagelegenheden. Voor degenen die van ver moeten komen of degenen die graag blijven overnachten, is er de mogelijkheid om op de Camping te staan.

Home