Reserveren: 06-51 31 10 24

B-osch.nl

Reserveren

B&B Budel

B&B Budel

Beleef de rust in onze nieuwe B&B in Budel.

Onze B&B in Budel heet B-osch (in het Buuls dialect Bie ós), wat betekent “bij ons”. Dit staat voor Brabantse gastvrijheid, gemoedelijkheid en Bourgondisch genieten.

Graag heten we u welkom bij onze nieuwe Bed en Breakfast, welke rustig en landelijk in het buitengebied is gelegen. Ver weg van het drukke verkeer, maar toch op wandelafstand naar het dorp.

Bij B&B B-osch geniet u op en top van 2 luxe slaapkamers met eigen badkamer, heerlijk ontbijt en waar u volledig tot rust kunt komen. Bovendien zijn onze compleet nieuwe kamers voorzien van een privé ingang, waar u naar believen kunt komen en gaan met uw eigen sleutel. Daarnaast kunt u genieten van uw privé terras met heerlijke stoelen. Het ontbijt wordt geserveerd in de afzonderlijk gelegen ontbijtruimte en bij mooi weer kan dit uiteraard genuttigd worden op het buiten terras. Ook de parkeergelegenheid bevindt zich op eigen terrein. Het opladen en veilig stallen van elektrische fietsen, behoort tot de vele mogelijkheden.

Onze B&B in Budel is de perfecte uitvalsbasis voor grenzeloos genieten in de bossen, heide, vennen, honderden kilometers fiets- en wandelroutes en natuurlijk heel veel gezellige dorpjes en terrasjes.

https://www.routeyou.com/nl-nl/location/walk/47306735/wandelen-in-budel-overzicht-van-alle-wandelroutes

Kijk even op onze website of uw datum nog beschikbaar is en reserveer vandaag nog.

Tot ziens in B&B B-osch!

https://b-osch.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 2 3 4 5